HTML

Török Mezők Önképző

Tanulni, tanulni, tanulni. Ha nincs miért, ha nincs mikor és ha úgy alapvetően minek, - akkor is. Mindent a törökökről, legyen az akár Török Zsolt is.

FAce Like

Friss topikok

GPR

Pagerank ellenőrzés

Linkblog

Archívum

Konyha rovat: Bele bele

2011.06.07. 09:31 SimaSima

Fogyókúrázom, mondjuk úgy böjtölök, ennek jegyében reggelire olvastam kicsit a török konyháról. A mindmegette.hu bejegyzésével teletömtem magam, megtudtam például. hogy a török gasztronómia leggyakrabban használt alapanyagai a következők:

padlizsán, zöldpaprika, hagyma, lencse, bab, paradicsom, fokhagyma,  uborka, szőlő, őszibarack, cseresznye, sárgadinnye, füge, citrom, bárányhús, pisztácia, mogyoró, mandula, földimogyoró, fenyőmag, pörkölt csicseriborsót, a petrezselyem, köménymag, feketebors, paprika, menta, kakukkfű, oliva, rizs, búzakása.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: törökország mindmegette török konyha

A bejegyzés trackback címe:

https://torokmezok.blog.hu/api/trackback/id/tr502963836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása